Ved kjøp av komplett hjulpakke ( dekk + felg) inngår omlegging og avbalansering på felg uten kostnad.
Dekk24

dekk24.no

Felgvask P21S Power Gel 750ml.

Testvinner gjennom flere år! Ingenting er bedre enn rene felger.

P21S Power Gel felgvask er en videreutviking av den velkjente P21S felgvask. P21S felgvask er testvinner gjennom flere år og selges av bl.a Porsche under eget navn. P21S Power Gel felgvask er beregnet for felger med mye bremsestøv og skitt som fester seg på felgen. I motsetning til de fleste andre felgrens innholder ikke P21S Power Gel felgvask syrer eller andre stoffer som agriper felgen og gjør disse matte.

P21S Power Gel felgvask gir en flott glans og beskytter også felgene mot korrosjon. Blanke lettmetallfelger selv etter en vintersesong er ikke noe problem. Tips: Start med føring av P21S når bilen skal vaskes. La felgvasken stå og virke mens du finner frem høytrykkspyler etc. Skyll gjerne av felgen som siste avspylling og sjekk om det er flekker eller området som evnt. må renses med felgbørste. Ved temperaturer under 10oC anbefales det at felgvasken får virke 15 min. før felgene spyles av eller bilen kjøres i vaskehallen. Imidlertid skader det ikke felgen om P21S sitter på lengre.

P21S felgvask kan også brukes til vask av bilens stoff- eller gummimatter. Man imponeres av hvor mye såpeskum som kommer ut av et tynt lag med P21S felgvask.

   På nettlager

   Levering ca. 3-5 dager

kr 299,00 / stk